Psykolog rogaland

Velkommen til våre psykologer i Rogaland.

Vi tilbyr individualterapi, parterapi, familieterapi og foreldreveiledning. Enten du søker hjelp til deg selv, familien eller et barn, er vi her for å støtte deg. Vi kan hjelpe med blant annet angst, depresjon, stress, utbrenthet, tvangshandlinger og traumer. Du trenger ikke å ha en psykisk lidelse for å bestille time hos psykolog, vi kan også hjelpe deg med å sortere tanker, håndtere vanskelige følelser og finne veien videre i krevende livssituasjoner.

På vår klinikk jobber 3 psykologer. Alle våre psykologer har lang erfaring og er psykologspesialister. Det betyr at vi har tatt videreutdanning etter fullført psykolog-utdanning og går jevnlig på kurs for å vedlikeholde spesialiseringen og holde oss faglig oppdaterte. I tillegg har vi 3 flinke psykiatere på klinikken hos oss og kan i samarbeid med psykiater tilby utredning og behandling av blant annet ADHD. 

Vi holder til i hyggelige lokaler i Skjoldgården sentralt på Sola, en kort kjøretur på 5 minutter fra Stavanger lufthavn.

Våre psykologer

May Karin Psykologspesialist

May Karin Gismervik

Tar ikke imot nye pasienter

Lokal psykolog i Rogaland

Vi tar imot pasienter lokalt på klinikken vår på Sola. De fleste pasientene våre bor i Stavanger, Sandnes og Sola, men også pasienter fra Bryne, Ålgård, Nærbø, Egersund og andre plasser i Rogaland velger å komme til en psykolog hos oss. For noen er det vanskelig å komme til psykolog i arbeidstiden, vi har derfor åpent på klinikken noen kvelder i uken. I tillegg tilbyr vi psykologtime via video. 

Dersom du ønsker å bestille time hos psykolog, kan du klikke her eller ta kontakt med ønsket psykolog per e-post. Du kan også ta kontakt med oss på post@solapsykologene.no eller telefon 91 99 18 27 (vi har telefontid onsdager klokken 13-14).

Vi er ingen akutt helseinstans. Dersom du trenger akutt helsehjelp, ring din fastlege eller legevakt (telefon: 116 117), eller ta kontakt med Akutt ambulant team ved Stavanger Universitetssykehus (telefon: 91651005). Dersom du er i en nødsituasjon, ring medisinsk nødnummer 113.